juni 1 2008

Sett med strikketøysbag og pinnemappe

DSCF0382

dscf0370

Her er utsida og innsida på mappa. På den ene yttersida er det brodert navn, men siden jeg ikke har spurt om lov til å vise frem navnet, viser jeg frem baksidene. Kan selvsagt legge til et bilde til, hvis jeg får lov hos mottageren…

Strikketøysveska ville hun ha på størrelse med en liten bag, og på grunn av at jeg fikk mindre stoff i posten enn planlagt var størrelsen fastlagt. Men den er da mer enn stor nok til å romme pinnemappa…

DSCF0383
Strikketøysveske har jeg aldri laget før, og siden jeg ville ha skjulte sømmer, hadde jeg heller ingen oppskrift som fortalte med i hvilken rekkefølge jeg burde sy, men det har jeg nå lært og slipper unna litt knoting neste gang.
Innsiden og utsiden er sydd sammen da jeg sydde fast glidelåsen.

Lommene inni valgte jeg å bruke ytterstoffet til, siden jeg pleier å lage kontrasterende lommer til mine egne ting. Regner med at andre også liker å finne lommene lett:-)

DSCF0378

Håper denne bestillingen faller i smak hos den som mottar den.

DSCF0380

I dag har jeg pause fra søm, men snart går jeg i gang med lommene til min egen strikkepinnemappe.

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. juni 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *