juni 1 2008

Sett med strikketøysbag og pinnemappe

DSCF0382

dscf0370

Her er utsida og innsida på mappa. På den ene yttersida er det brodert navn, men siden jeg ikke har spurt om lov til å vise frem navnet, viser jeg frem baksidene. Kan selvsagt legge til et bilde til, hvis jeg får lov hos mottageren…

Strikketøysveska ville hun ha på størrelse med en liten bag, og på grunn av at jeg fikk mindre stoff i posten enn planlagt var størrelsen fastlagt. Men den er da mer enn stor nok til å romme pinnemappa…

DSCF0383
Strikketøysveske har jeg aldri laget før, og siden jeg ville ha skjulte sømmer, hadde jeg heller ingen oppskrift som fortalte med i hvilken rekkefølge jeg burde sy, men det har jeg nå lært og slipper unna litt knoting neste gang.
Innsiden og utsiden er sydd sammen da jeg sydde fast glidelåsen.

Lommene inni valgte jeg å bruke ytterstoffet til, siden jeg pleier å lage kontrasterende lommer til mine egne ting. Regner med at andre også liker å finne lommene lett:-)

DSCF0378

Håper denne bestillingen faller i smak hos den som mottar den.

DSCF0380

I dag har jeg pause fra søm, men snart går jeg i gang med lommene til min egen strikkepinnemappe.

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. juni 2008 by Janne in category "Søm

4 COMMENTS :

  1. By paribu'dan gate io para yatırma on

    Thank you very much for sharing. Your article was very helpful for me to build a paper on gate.io. After reading your article, I think the idea is very good and the creative techniques are also very innovative. However, I have some different opinions, and I will continue to follow your reply.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.