juni 1 2008

Garnforbruket i mai

Huff, dyster statistikk, ser ikke ut som lagret har minket…

Brukt                       454g

Kjøpt                       900g

I pluss                    546g
Og da står totalen på 9865g..

Trøsta er at jeg har vel rundt 500g garn strikket i 3 av prosjektene jeg har på pinnene. Så hvis jeg ikke handler mye i juni, skal det minke. Det pleier riktignok være tilbud på garn hos Spar Kjøp i juni, men jeg handler ikke garn uten å vite hva jeg skal bruke det til. Har oppdaget at hver gang jeg gjør det får jeg akkurat for lite, og fargen fins ikke lengre:-(

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. juni 2008 by Janne in category "Garn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.