mai 31 2008

Kreativitet florerer i nabolaget…

DSCF0158 DSCF0374

Er det ikke lekkert… Gjett om jeg ble en smule forbannet, jeg malte for 4 år siden for å bli kvitt de stygge veggene som de forrige eierne hadde griset til. I fjor måtte mine håpefulle ta bort tegninger laget med resten av ved med sot på, men hadde alle lært. Nei da, selvsagt ikke, og nå har de vært kreativ med sprittusj.. Men det skal sies at dette er to forskjellige kunstnere som har vært i aksjon, på døra er det min største, mens inne på veggen er kunstneren ukjent. Min yngste er det i allefall ikke, for han tegner ikke så detaljert enda.. Fine tegninger egentlig, men jeg kunne ikke la det gå ustraffet, her er den skyldige i aksjon med rødsprit…
DSCF0375

Selv har jeg ikke vært voldsomt kreativ og har ikke produsert masse. Jeg har slitt ordentlig med ryggen de siste fjorten dagene, og denne uken har jeg hatt så pass vondt at jeg har vært utslått. Jeg flyttet på noen bokhyller før jeg byttet arbeidsted, og fikk vondt i ryggen av det, og ble nesten bra. Dette har gradvis blitt verre av all ståingen og smågåingen på jobb etter jeg byttet arbeidsted. Så på onsdag morgen kapitulerte jeg og ringte doktoren, fikk time i går. Tok det meg ro hele onsdagen, som jeg hadde fri, og følte meg bedre torsdag, og fant ut at jeg skulle dra på jobb, men au, det straffet seg. Så nå er jeg sykmeldt en uke og har fått betennelsedempende, så nå håper jeg at jeg skal ha overskudd til hobby igjen, og bli bra.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 31. mai 2008 by Janne in category "Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.