juni 24 2009

Mobilveske til overarmen

DSCF2225

Etter å ha strevd med å plassere mobilen når jeg er på tredemøllen, fant jeg ut at jeg måtte lage noe som lignet Ipod varianten, altså de Ipodene som er på overarmene på treningstudio. Mulig det finns slike vesker til mobilen og, men jeg lagde en i stedet. Skulle hatt litt bredere strikk, men dette var det bredeste jeg fant.
Dette er altså ei ordinære mobilveske som før sammensying har fått sydd fast strikken bak. Strikken har borrelås, og kan dermed strammes etterhvert som overarma mi forhåpentligvis krymper…

Detter er et hastverksarbeid, siden planen var at jeg skulle trene på morgenkvisten i dag, og jeg måtte da skynde meg å få den ferdig i går kveld. Den er forsatt ikke utprøvd, for gjett hvem som våknet alt for tidlig med urinveisinfeksjon…. (Det er da sommer og varmt, hvorfor får jeg det nå, årevis etter sist gang). Men jeg tror den fungerer, for strikken som sitter på denne har vært festet med sikkerhetsnål på baksiden av en av mine andre mobilvekser. (Gjett hvor lekkert det så ut med avtrykket av en sikkerhetsnål på overarma, da jeg forlot Spenst)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 24. juni 2009 by Janne in category "Søm

3 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.