juni 22 2009

Gaver til 220 årsdag

DSCF2223

Hils på Flink ku og Herr PingVin. Disse to ble tatt godt i mot av de to parene som til sammen ble 220 år. Valgt å bruke kattepote stoffet på kua fordi jeg vet at jeg har en frende i hangen til å kjøpe pyntekatter blandt jubilantene, samt at jeg liker stoffet veldig godt. Inne i disse er det plass til vinposen som er inni 3 liter vinkartonger:-)

Mønsterene er kjøpt hos Northern Quilts og var mønstre jeg bare måtte ha. Jeg sliter riktignok med sømmene oppe på hodet og har brukt masse tid på disse. Men jeg tror jeg nå har funnet måten jeg får det best til på. Først syr jeg baksømmen mellom sidestykkene og så tråkler jeg fast ansiktet  for hånd med tette sting før jeg syr sammen  med symaskina.

Pingvinen fikk fasong under innpakning og gavebord med ballong, og en av ballongen stakk ut på en uanstendig vis for å holde hatten på plass.. Figurballonger var det eneste jeg hadde…

Ellers hadde jeg en «læn» kveld (og natt)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 22. juni 2009 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.