juli 13 2009

Summer sundress

DSCF2238

Nå er bursdagsgaven overlevert og jeg kan endelig blogge kjolen:-) Tantebarnet mitt kunne jo tenkes å besøke bloggen for å ha noen ide om hva hun fikk i år, det er jo ikke første gang jeg lager noe til henne… Håper på å få tatt et bilde av den med mottakeren inni etterhvert. Det var en kjapp prøving i går før jeg sydde fast stroppene.

Mønsteret fikk jeg tak i her, og kjolen er strikket i bomull sport fra Gjestal. Ikke det beste garnet jeg strikker av, men jeg har en kjole i det selv som siger lite og derfor fant jeg ut at jeg kunne handle garnet på salg  hos Spar Kjøp.

Hadde nesten håpet at den skulle bli stor siden jeg ikke strikket i originalgarnet og da kunne jo jeg kanskje tatt den…. Men jeg får heller slanke meg mer først og så strikke en til meg selv:-)

Har bestemt for å skrive engelsk igjen, etter å ha vært lat noen måneder, i allefall når oppskrifta er engelsk. Og når jeg skal blogge sokkene jeg har strikket ferdig etter tysk oppskrift, bør jeg kanskje skrive tysk også :-S.


I have decided after some lazy months that I have to write English, at least when I knit foreign patterns. This  dress have been finished for  a while, but finally yesterday, my niese had here birthday, so to day I can blogg it. I bought the pattern here, and the dress is knitted in  a norwegian yarn: bomullsport from Gjestal.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 13. juli 2009 by Janne in category "Strikking

6 COMMENTS :

 1. By 강남풀싸롱 on

  I hope your article will be helpful to everyone.«강남풀싸롱»
  I would appreciate the time you invested in this article. I will support you for the next article. 🙂

  Reply
 2. By 성인망가 on

  Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am going through troubles with your RSS. I donít
  understand why I am unable to join it. Is there anybody else getting identical RSS problems?
  «성인망가» Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.