januar 20 2008

Lue til min kjære

100_2223

Måtte strikke lue til min kjære etter at han rotet bort lua si før jul. Den er strikket i Artic og er en sammensnekring fra flere mønstre. Glad og lykkelig fant jeg ut at jeg hadde garn til lua, men selvsagt gikk jeg fri på kritiske steder, så nå har jeg mer Artic enn da jeg startet. Oppdaterer i morgen med et par pinneetui, rakk ikke å få gjort de ferdig i dag, men sånn er det når man står opp 15.30 og drar på jobb 20.45..

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 20. januar 2008 by Janne in category "Strikking

1 COMMENTS :

  1. By Log In to gate io on

    Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.