januar 21 2008

Strikkepinneetui

100_2224

Følte behov for et eget Knit Picks etui, så jeg laget ett. Har sine skjønnehetsfeil, fordi jeg som vanlig ikke tenkte igjennom hvordan jeg skulle gjøre det så det ble finest og best. Av erfaring vet jeg at når jeg lager noe etter eget hode blir ikke første eksemplar bra, men etuiet kostet 15 kroner og strikken kommer fra ei kasert regnbukse. Skal nok leve med dette en stund, før jeg bytter det ut, nå skal prosjekt ny symaskin prioriteres. Må gjøre noe hvis jeg handler størrelse 12, telte visst feil da jeg sydde… Jeg har dongeri og sortstoff over som er limt fast i cdmappa, og så har jeg sydd på det jeg trenger av fester.

Prosjekt symaskin består altså av at jeg har håp om å selge rundpinneetui, for å finansiere en mer avansert maskin. Rundpinneetuien stiller takk og pris ikke store krav til symaskina. Men hvis noen har lyst på et etui til Knitpicksene sine, har jeg mens jeg holdt på funnet ut akkurat hva jeg kan gjøre bedre, har til og med notert det (ellers husker jeg det ikke til jeg skal lage meg nytt). Bare si fra så kan jeg lage et.
pinnemappe100_2226

Her er et prøveeksemplar som jeg håper noen vil ha, prøvde ut om jeg kunne sy enklere og uten kantbåndene jeg ellers har brukt, men det ble ikke like bra, så neste gang prøver jeg noe annet. Denne har 8 lommer, men jeg lagde egentlig 12, men siden jeg har klart å blø (stakk meg i fingeren) på 4 så ble det bare 8.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21. januar 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *