januar 18 2008

Hemmelig venn januar

100_2218

Andre pakke fra Hemmelig venn på Hobbyboden denne uka. Den gangen for denne måneden. Perler, 2 nøster Pt2og et nøste Canto. Perlene jeg fikk får konkurere med de forrige om plassen på juleduken.. Men kjenner jeg meg selv rett finner jeg sikkert noe annet å bruke perler  i. Pt2 hadde ei farge som passer fint till fjeset på nisser, og canto får pynte vinveska jeg setter i gang med i helga. Og sjokoladen, synes det at jeg har klart å spise den opp før jeg kom hjem til kameraet…


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 18. januar 2008 by Janne in category "Garn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.