juni 15 2009

Irish diamond shawl

DSCF2210

Der var Irish diamond Shawl ferdig, det vil si den var ferdig noen dager før jeg fikk blokket den. Måtte nemlig rydde dobbeltsenga i gjeste/syrommet først:-)

Mønsteret er fra boka Folk shawls og jeg strikket sjalet i Navia Uno, et garn som er nydelig mykt (og tynt) og dessverre ikke lett å få tak i. Jeg mangler derfor noen omganger rillestrikk på slutten fordi jeg måtte bestille, hvis jeg skulle ha mer, et nøste til over 40 kroner og tilsvarenede i porto var ikke de rillene verdt, nei.
Så nå er det bare å håpe på at jeg kommer på å ta det på i kjølige kvelder når jeg trenger noe over armene, og at jeg ikke tar de stygge fleecejakkene i stedet

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 15. juni 2009 by Janne in category "Strikking

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.