juni 13 2009

Syrommet mitt

Etter å ha pratet om syrommet mitt, ble jeg oppfordret til å ta bilder for å vise hvordan det var organisert. Men først måtte jeg rydde, så det har tatt nesten en uke før jeg fikk tatt bilder. Men så har jeg hatt storopprydding også, ryddet i skuffer og kasser også.Siden syrommet mitt også er gjesterom, krever det at jeg har systemer som kan forenes med overnattingsgjester og baggasje.. Noen ganger rydder jeg for at det skal være klart HVIS det kommer gjester, men for det meste har jeg paniske oppryddinger fordi gjestene kommer i morgen:-)

Men over til bildene. Første er faktisk et før bilde, men bare for å vise skjærebordet mitt, som består av ei plate som jeg legger oppå strykebrettet og tar bort når jeg stryker.
DSCF2197

Som det skimtes her, fungerer gjestesenga som et sted der jeg legger stoffer som ikke skal ryddes bort med en gang.

Her er kroken som ting må inn i når gjestene kommer. Men den brukes til oppbevaring ellers også-
DSCF2198
Skapet som skimtes øverst i bildet, med gapende dører, inneholder garn, dørene vil ikke igjen.. Skuffene innholder sengklær, men nederste skuff er viet hobby. Plate som jeg legger oppå strykebrettet står her oppetter senggavelen bak symaskindekselet. Strykebrettet er strategisk plassert foran boksamlinga til mannen i huset *knegg*. Kassen inneholder restestoffer og stoffer som kun egner seg til foring. Oppa den er skråbåndskassen, stoffer til kantbånd og ferdige. Gjestesenga brukes også til blokking av strikking.

Trådsnellene og co:
DSCF2200

Har boret hull langs kante på badrommshyller fra Ikea og satt ned pinner til trådsneller. Bak der ligger ting jeg bruker mye. I øverste skuff i skrivebordet ligger utstyr jeg bruker lite…
I vinduet står lampe og oversikta over hvilke størrelser stoffstykker jeg trenger til strikkepinnemappene, for øyeblikket snudd slik at det ikke er lesbart for dere..

DSCF2202

Ved siden av pulte har jeg bokhylle med stoffer, bøker og permer. Nest øverste hylle er kommende prosjekter, i øverste er ferdigkuttede som måtte pause fordi noe annet måtte prioriteres. Og hovedhylla for stoff skulle vært ryddet….

DSCF2204


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 13. juni 2009 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.