januar 18 2008

Sokker og lue

sokker-januar-2008Grunnet dårlig tid og prioriteringa foran datamaskina tok det litt tid før jeg oppdaterte, sev om ting var ferdig. Sokkene til mannen var ferdig på tirsdag, strikket i Mor Aase raggegarn, skulle vært på Rema Hell og sett om de fortsatt har igjen et nøste, for da får jeg brukt opp det jeg har og mannen får enda et par sokker. Jeg må innrømme at jeg brukte mønster da jeg strikket sokkene, og det tror jeg er greit, for ellers blir vrangborden så kort…
lue-karianne
Og dette er ikke den samme lua som sist, det var bare svigerinna som ønsket seg en lik, og det får hun.

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 18. januar 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.