april 4 2008

Garnforbruket i mars

Jeg har strikket en del i det siste, men har også vært travelt opptatt sosialt. Så derfor ligger det en del ting og venter på montering og knapper, som jeg regner med å blogge i løpet av helga.

Nå har jeg helt oversikta over hvor mye garn jeg har, hvis det ikke er noe feilveiing ute og går da.. Jeg har altså bare 9628 g, nesten en kilo mindre enn det regnestykket så jeg skulle ha siden første gang jeg veide. Det kan ha vært noe feilregning ute og gått før jeg la det i regneark på dataen…

Fått bhg                                327g
Fått for genser                      400g
Kjøpt                                     750g
Inn                                       1477g

Strikket                                1088g

Altså har jeg igjen øket garnmengden i skapet. Men hadde det ikke vært for den røde alpakka genseren som farget av, så hadde det minket med 11 g i stedet for å øke med 389g. Men jeg skal ikke klage når jeg får garn, og at på til har en genser som kan brukes med de rette plaggene under:-)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 4. april 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.