mars 28 2008

Molly veske

100_2388

Etter å ha økt garnlagret med å kjøpe inn farger jeg ikke likte helt i veska, og til og med klart å åpne to nøster i samme farge på de første omgangene, kjøpte jeg noen andre nøster og brukte opp noe restgarn. Og etter å ha sett det ferdige resultatet synes jeg at jeg har vært heldige med fargene. Har vel egentlig holdt meg så nært jeg kunne komme i et garnmerke, til originalen. Første forsøk ble for rosa, og det så jeg allerede etter en gjentakelse av mønsteret. Gleder meg til å ta den i bruk, har enda ikke bestemt meg for om jeg skal kaste den litt slite veska som jeg har brukt daglig til nå, eller om jeg skal ha den som en slags reserve (jeg har jo iiingen vesker jeg….)
Den er strikka i superwash garn fra Europris og oppskrifta er hentet fra boka Charmed Knits. For uinnvidde er altså dette enda ett Harry Potter prosjekt; veska til mammaen til vennen Ronny

Er forreseten veldig fornøyd med foret også.
100_2387

Hadde flere lag stoff i bunnen og øvde meg på quilting, derfor er sømmen i kontrastfarge, jeg skulle nemlig se godt hvor jevn sømmen var.. Skal jeg lage glidelåslommer som syns bedre bør jeg nok trene litt mer på å få hjørnene på åpningen penere. Har lagd to glidelåslommer, de har ikke matchende glidelås på grunn av min manglende planlegging. Kan da trygt si at foret er preget av gjennbruk, siden stoffet er gardin og glidelåsene har vært brukt andre steder.. Ellers har jeg laget en mobillomme i kontrastfarge på «kortsiden» av veska i håp om å finne den lettere.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 28. mars 2008 by Janne in category "Søm", "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.