april 5 2008

Sauen Shaun og resten av flokken er ferdig

100_2391

Endelig ferdig med prikarbeidet. Har ikke hatt noe særdeles tid i stolen til at jeg har orket plukket dem opp. Så de hadde vel vært ferdig strikket en uke, da jeg ble helt ferdig i går.  Jeg bestilte jo bladet Simply Knitting som oppskriftene var i, for å  lage de, så da kunne jeg jo ikke ombestemme meg bare for jeg syntes det var mye telling og knottete å strikke. Jeg strikket rundt, selv om oppskrifta sa at delene skulle strikkes frem og tilbake, så det som vanskeligere å skulle sy sammen slike deler enn å strikke dem rundt.
Ungene har mast fra det øyeblikket de så oppskrifta. Shirley (den største) har vært brukt som fotball fra kroppen ble fylt og etter at hun ble ferdig. Det er kun øynene som er limt fast og derfor skulle de tåle litt lek

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 5. april 2008 by Janne in category "Strikking

2 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.