juni 8 2008

Pinnemappe til meg selv, endelig!

DSCF0437
Får vel vise utsiden først, jeg har tenkt praktisk, så selv om jeg forelsket meg i stoffet med de strikkende kattene, valgte jeg dette stoffet… For det er ikke bare, bare å hive ei cdmappe i vaskemaskina, og ungene er eksperter til å søle i håndarbeidskorga mi.

Og så er den merket, så ingen skal stikke av med pinnene mine
DSCF0438

På innsiden er alle de pinnene jeg bruker plassert.
DSCF0435

DSCF0432

Har valgt å ikke pakke alle pinnene mine inn her, i noen størrelser har jeg veldig mange av samme, så de lagrer jeg i de gamle etuiene i tilfelle krise. Oppdaget nå at jeg mangler en pinne på 3 sett av 2,5 i bambus og har to hele sett i metall i samme størrelse:-) Harmony Woods pinnene sitter ikke fast enda, for jeg må ut og handle borrelås. De skal få bytte hjem etter behov, mellom denne og den gamle mappa si, alt etter hvor mye plass jeg har.

Nå har jeg sydd 3 mapper til andre av denne sorten (uten Harmony Wood biten), så nå var det på tide at mine pinner ble oppbevart standsmessig. Rundpinnene mine var forresten i en dårlig sydd prototype til rundpinnemappa, og noen sømmer hadde løsnet, så det var på tide.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 8. juni 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.