desember 9 2008

Forkle til julebaksten

Trengte forkle til bakedag med bygdekvinnelaget på søndag. Eller trengte var vel ikke rette ord, men det var årsak til å få ut fingeren og lage en erstatter til skolekjøkkenforkleet med for kort stropp rundt nakken. Nå hører det derimot til historien, at etter at jeg hadde klipt stoff, oppdaget at det var mulig å forlenge nakkestroppen på det gamle.
Men nytt ble det
DSCF1607

Har vært slått ut med vonde bihuler fra jeg kom fra bakinga på søndag og til i dag, så blogginga kommer litt sent…
Fant noe stoff i stoffhaugen min, var vel det jeg tenkte som julestoff, men dette er ikke så juletet at jeg ikke bruker det resten av året. Etter nærmere studie av dette bildet tror jeg at jeg bør sjekke lommene, dette ser skjevt ut, mente at lommene skulle være like store, og jeg tegnet da en linje jeg plasserte de på…?

Uansett jeg kom hjem med 8 sorter etter baking på søndag:-)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 9. desember 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.