desember 13 2008

Legoteppet

DSCF1624

Mamma har tepper på hele stua si, så det betyr plukke lego ut av hårene på teppet. Bestemte meg i høstferien for at legoen skulle få teppe å ligge på (og bli oppbevart i). Her er resultatet. Har ikke lagt noen flid i det, siden det knapt kommer til å bli sett av folk:-) Men jeg gjorde et forsøkt på å få det rundt, ser dere resultat? Ikke helt rundt i fasongen, og folk påstår det er enkelt! Jeg får det ikke til. Det var derfor jeg fisket rundt på diverses hobbyforum for å høre om firkanter fungerer…
Dette er laget billigst mulig, og er derfor laget av billigste sengtøy fra Ikea. Hyssing fra kjøkkenskuffa er heklet til snor, og maljene er fra biltema.

Dette flotte med dette prosjektet er at jeg har utnyttet mulighetene på symaskina mi, jeg har en klippefot, den satte jeg på, sydde overkastsøm og klippet i vei samtidig:-) Startet med et dynetrekk med blyantstrekker og ferdig med syinga så det slik ut. Kunne selvsagt laget snorhull med symaskina og, men tok det for gitt at det var mer arbeid enn å bruke maljetanga:-)

Denne har mamma nå tatt med seg hjem og neste gang vi kommer på ferie, ligger legoen inni:-)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 13. desember 2008 by Janne in category "Søm

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.