desember 2 2008

Da har jeg laget «butikk»

For dere som vil kjøpe mønstrene jeg har laget og selger. Her ,
Har nå tatt i bruk gammel hjemmesideplass og fått koblet paypal inn, så dere slipper å sende mail å få kontonummer. Jeg er ikke helt fornøyd med utseendet ennå, men velger å legge ut allikevel. Når jeg er fornøyd med utseende vil jeg muligens legge ting i Overskuddslagret dit også

Kommer fortsatt til å legge ut ting gratis, men det kommer an på hvor mye arbeid det ligger i mønsteret, om de selges eller bare legges ut.


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 2. desember 2008 by Janne in category "Ukategorisert

21 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.