januar 21 2010

Tova sokker og endring av krage

sokker

Før toving

sokker
Etter toving. Sokkene er strikket etter et Sandnesmønster og jeg har brukt restene etter topstykke, altså kampes, og sort finull. Som dere sikkert ser ble det litt for lite rødt og jeg måtte strikke inn en blå kampesrest også. Hjemmesokker, så det er ingen katastrofe at det ble slik. De er så gode og varme at jeg tror jeg må strikke et par til en gang, kanskje ikke med samme mønsteret.
krage

Likte ikke kragen på kjolen min, den oppførte seg ikke pent i bruk, så jeg tok den av og strikket ny krage, som kan brettes ut, men vil jeg at kjolen skal ha originalutseende er det bare å brette den inn:-)

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21. januar 2010 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *