januar 12 2010

Phildarkjole og en klut til

kjole

Siden oppskrifta er engelsk, fant jeg et norsk garn å bruke på denne kjolen. Nemlig Perfect, og syns det var et perfect valg:-) Tror kanskje den ble litt smalere, enn den ville vært i originalgarnet. Kommer nok til å bruke kjolen en del når det er ordentlig kaldt, selv om jeg nok hadde blitt lekrere i den, hvis jeg hadde vært ferdigslanket….
Jeg strikket kjolen på vranga sånn at alle de vrange maskene kunne strikkes rett, og jeg måtte selvsagt rekke opp toppen av armene en gang fordi jeg hadde glemt å snu retta ut, og da så jo ikke raglanfellinga riktig ut…

Mønsteret finnes i Phildar Autumn1 no 3

klut
Atter ei hemmelig kopptue, ikke dampet  denne heller, så mønsteret kommer sikkert ikke så godt frem som det burde. Men nå tror jeg at jeg må konsentrere meg om andre ting enn hemmelige kopptuer, for nå trengs det varme klær…

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12. januar 2010 by Janne in category "Strikking

2 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.