juni 26 2008

Sykveld hos ToneM

Selv om jeg er ganske fersk i mappesying, var jeg den som skulle være lærer og jaggu klarte jeg ikke å lære bort, for se hva de fikk til i går kveld.
DSCF0551
Bildet ble dessverre uklart. Den sorte er Siri sin, den andre Tone sin.
Hadde jo egentlig tenkt å blogge oppskrifta når jeg hadde fått tatt beskrivende bilder i går, men jeg fikk beskjed om at metoden var genial og at jeg burde selge oppskrifta. Så da prøver jeg på det når den er ferdig, har allerede huket tak i en prøvesyer. Hun var skuffet over at hun ikke fikk til å komme, så nå kan hun se om oppskrifta er forståelig i stedet:-)

DSCF0527

Et stort arbeidsbord, nemlig gulvet

DSCF0529
Tone i ivrig quilt…

Og ferdig resultat uten sømkanter på innsiden
DSCF0552

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 26. juni 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.