juni 21 2008

Min kortermede jakke

DSCF0508

Ferdig for andre gang, og denne gangen er den passe… To størrelser mindre enn første og litt lengre. Tror den er finere på enn liggende på håndduk, men nå skal den altså tørke før jeg kan kle den på…
Fant oppskrifta i strikkebilaget til Familien nå i vår, strikket i Føn, men jeg har strikket i Paris, siden jeg tenkte garnkostnader i forhold til hvor ofte jeg skulle bruke den.. Jeg liker ikke knappene, men jeg ble ikke fornøyd med noe av det andre jeg hadde å velge i på Stjørdal heller, så jeg kjøpte de billigste som kunne gå an, så får jeg skifte hvis jeg finner finere:-)

Satte i gang med neste prosjekt som er dobbeltstrikket veske, og skulle prøve å strikke med to tråder på fingeren, og de vil bare blande seg. Og lørdag kveld er det vanskelig å få tak i en sånn trådfører duppedingsen, men jeg tror ikke jeg trenger det etter at jeg gjorde dette:
DSCF0511
Knytte en strikke og lot knuten skille trådene, den aker seg riktignok for mye mot fremsiden etterhvert, men holder å rette på den hver gang jeg snur (strikker frem og tilbake). Mulig den hadde holdt seg i ro hvis jeg strammer litt. Og jeg fant ut at jeg sannsynligvis klarer denne dobbelstrikkinga greit. Jeg strikker altså to stykker samtidig innsida, som er hvit og utsida som er sort, så både inni og utenpå blir det rett masker

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21. juni 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *