juni 21 2008

Min kortermede jakke

DSCF0508

Ferdig for andre gang, og denne gangen er den passe… To størrelser mindre enn første og litt lengre. Tror den er finere på enn liggende på håndduk, men nå skal den altså tørke før jeg kan kle den på…
Fant oppskrifta i strikkebilaget til Familien nå i vår, strikket i Føn, men jeg har strikket i Paris, siden jeg tenkte garnkostnader i forhold til hvor ofte jeg skulle bruke den.. Jeg liker ikke knappene, men jeg ble ikke fornøyd med noe av det andre jeg hadde å velge i på Stjørdal heller, så jeg kjøpte de billigste som kunne gå an, så får jeg skifte hvis jeg finner finere:-)

Satte i gang med neste prosjekt som er dobbeltstrikket veske, og skulle prøve å strikke med to tråder på fingeren, og de vil bare blande seg. Og lørdag kveld er det vanskelig å få tak i en sånn trådfører duppedingsen, men jeg tror ikke jeg trenger det etter at jeg gjorde dette:
DSCF0511
Knytte en strikke og lot knuten skille trådene, den aker seg riktignok for mye mot fremsiden etterhvert, men holder å rette på den hver gang jeg snur (strikker frem og tilbake). Mulig den hadde holdt seg i ro hvis jeg strammer litt. Og jeg fant ut at jeg sannsynligvis klarer denne dobbelstrikkinga greit. Jeg strikker altså to stykker samtidig innsida, som er hvit og utsida som er sort, så både inni og utenpå blir det rett masker

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 21. juni 2008 by Janne in category "Strikking

4 COMMENTS :

  1. By gate.io on

    I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

    Reply
  2. By varkreada on

    ly 34JXmX5 loadind a condom hentai binny girl levitra 20 mg costo alternative initial intravenous dose of 200 300 Ојg T4 plus 10 25 Ојg T3 hypocortisolemia intravenous hydrocortisone 200 400 mg daily hypoventilation don t delay intubation and mechanical ventilation too long hypothermia blankets, no active rewarming hyponatremia mild fluid restriction; conivaptan

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.