juli 5 2008

Søm til meg selv i varmen

DSCF0570

Gårdagens kjellerkos i varmen. Er ikke helt fornøyd med fasongen på veska, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre annerledes. Synes bare at den ble for slank nedenfor beslagen. Stoffet er et skjørt til 29,- som jeg bare måtte ha til stofflagret. Den andre er en liten pung til penger, de gangene jeg ikke trenger veske eller lommebok, bare trenger noen tiere som ikke skal forsvinne i sekken:-).
Hittil har jeg hatt strykebrett og stoff oppe i stua, for det er litt trangt på gjesterommet, men i går flyttet jeg det ned i den kalde kjelleren, for å kunne rømme fra varmen

DSCF0574

Denne begynte jeg på i går, og gjorde ferdig i dag. Jeg er ikke helt fornøyd med finishen på denne, men takk og pris skulle den også blir min, og jeg lot småfeilene være. Det jeg lærte av dette er at ikke alt egner seg som for i mellom stofflagene… For det var det som laget problemene. Denne er samme størrelsen som mønsteret jeg selger.

Har planer om å starte å sy en for salg i kveld, den blir mindre, siden det ikke er nok av det stoffet som frister..

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 5. juli 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.