juli 2 2008

En strikkepinnemappe til

DSCF0566

Denne har høner på begge sidene:-) Måtte jo bare det, når innsiden ser slik ut:
DSCF0567

Tok visst bilde uten å ha brettet permen ordentlig ut, og følgelig ble det nedoverbakke på strømpepinnesiden…
Denne laget jeg fordi jeg hadde lyst til å bruke hønestoffet. Den har 16 lommer for rundpinner og strømpepinnesiden har to rekker av 12 lommer, den ene beregnet på heklekroker.

Jeg selger den for 300 + porto på 55 kroner. SOLGT

Jeg har en periode hatt problemer med å få takk i cdmappene, og jeg synes i grunnen det er synd at jeg ikke så fjeset på ham jeg pratet med i telefonen… Jeg skulle til Trondheim, og fant ut at det var greit å finne ut hvem som hadde/ikke hadde. Første og nærmeste hadde og kunne legge av, det ble litt stille i andre enden da jeg ba om fire av de fem de hadde..

Ellers kom glidelåsene veldig kjapt denne gangen, og derfor måtte jeg bare skynde meg å gjøre ferdig pinnemappa, sånn at jeg kan teste ut de vendbare glidelåsene… Når skal jeg få tid  til å strikke ferdig bursdagsgaven til henne som kanskje kommer på besøk over helgen og har bursdag den 12.?

Redigering: Får god tid til å strikke gave, glidlåshodene var ikke av det vendbare slaget:-(  Har sendt mail, for jeg har nemlig bestilt rett.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 2. juli 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.