mars 13 2008

Russesokker

100_2352

Da har jeg laget et par sokker til til meg selv, for det trengte jeg nå. Mente jeg skulle ha et par «russesokker» igjen, men de finner jeg ikke, kanskje jeg har glemt at de måtte gå i søpla.. Takk til Hedvig forøvrig som fortalte hvor jeg kunne kjøpe det siste nøste jeg trengte, på Levanger. Sokkene er strikket i Viking ragg, og valgte flerfarget garn som mønsterfarge, bare for å sjekke effekten. Gjør jeg det igjen tror jeg at jeg bruker garn som ikke skifter farge så ofte.

Fant ut at det kanskje var lurt å forandre innelegget litt, siden jeg får spørsmål om hvor jeg har fått tak i mønsteret. Jeg gikk lei av de jeg fikk kjøpt og tegnet et selv, skal sjekke ut noen små forandringer (om de skal være slik eller annerledes et sted), og så kan jeg selge mønsteret. For det er jo ennå et stykke til symaskina er i boks:-)

Da har jeg laget mønster, mer info her

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 13. mars 2008 by Janne in category "Strikking

23 COMMENTS :

  1. By gateio on

    I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.