mars 12 2008

En annen type mappe.

Bilde020

Denne ble ferdig på søndag. Ikke helt fornøyd med den, skjev sidesøm og stive lukkekanter. Tenkte først jeg skulle selge den for ca materialkostnader, men som kom jeg på en venninne som har en haug av strikkepinner etter mora si og sendte den dit. Jeg vil lage en som jeg etterhvert vil selge. For jeg har lyst til å lage en og lage lommer for å ha inni. Og det vil jeg gjøre kun for at jeg har lyst.. Jeg trenger ikke, og designet er ikke mitt, men Marita BKs og mønsteret ligger her

Jeg har også lyst til å lage en ny variant av cdmappe oppbevaring, har tenkt å se om jeg får strømpepinner og rundpinner inni ei dobbelmappe… Først må jeg klare å sitte ved symaskina igjen, for atter en gang er neglerester fjernet fra stortåa mi, og jeg har to dager med foten høyt foran meg. Og kommer stoffet fra ebay først, så lager jeg ei bestilling først, jeg venter på  kattestoff. Og når jeg får kattestoffene skal jeg lage noe småtteri til meg selv og:-) Best jeg strikker mens jeg har tid…

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12. mars 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.