oktober 22 2009

Partynisse – nisse med plass til 3 liter vin

vinnisse

Hilse på min nye julevenn:-)  Med plass til den 3 liter posen  som er inni kartongene.

vinnisse

Historien bak denne er at jeg så ei vinhøneoppskrift og tenkte at ved hjelp av antall masker og sannsynligvis høyde fra den oppskriften skulle jeg klare å lage nisse. I mellomtiden fikk jeg tak i et mønster som jeg ikke syntes var noe bra, utydelig kopi og lite detaljert. Og ikke så nissen ut slik jeg haddde lyst til. Så derfor mikset jeg kunnskaper fra fire oppskrifter, hvorav den ene kun har vin til felles med denne (mønster til kartongveske) og en annen kun nisse til felles. Og selvsagt har jeg også gjort litt arbeid uten å støtte meg til noe.

På grunn av det mønsteret jeg fant som jeg syntes var vanskelig å skjønne, gjorde jeg grundig arbeid da jeg strikket  i stedet for å lage bare underveisnotater og her er mønster på denne. Slike har jeg rett og slett lyst til å lage flere av:-)
Denne er strikket i Artic fordi jeg hadde rester av nissefarger i garnet.

Mønster finner du også ved å gå på Mønster  som du finner til venstre i her i bloggen.

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 22. oktober 2009 by Janne in category "Strikking

3 COMMENTS :

 1. By Randi on

  Hei, finner ikke noe mønster på nissen din jeg. Kan du dele den med meg på mail?

  Reply
  1. By Randi on

   Fant den nå – den lå til høyre på siden på en postit lapp 🙂 Tusen takk for at du deler

   Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *