oktober 20 2009

Barnehagevotter… til voksen

votter med løyse

Var litt lei av det tradisjonelle mønsteret og bestemte meg for å lage kattevotter, siden mønsteret  tilJorid egentlig hadde for mange masker, tenkte jeg å lage eget mønster. Men mens jeg satt og tegnet og svor, fordi jeg slet med å få fine fasonger, strikket jeg litt på vrangborden og oppdaget at det ble for stramt! Og da måtte jeg opp til herre og da passet plutselig antall masker, kattene har fått en omgang mindre med føtter, men ellers er det ingen endringer på forsiden.

Så disse vottene har nå en venninne som jobber i barnehage fått 🙂 Skulle hatt meg ny votter med fingerløyse jeg og, må bare strikke noe annet først…
Vottene var forresten ypperlig togstrikk, passe mye konsentrasjon til at det ikke ble kjedelig uten tv og til at jeg klarte å følge med på at ungene ikke «tok helt av» på toget. Vrangborden er selvfølgelig strikket til en spennende film eller noe slikt:-)

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 20. oktober 2009 by Janne in category "Strikking

1 COMMENTS :

  1. By gate io é confiavel on

    Do you mind if I quote a couple of your articles as long asI provide credit and sources back to your website?My blog site is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here.Please let me know if this okay with you. Thanks!

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.