oktober 23 2008

Pakke i posten

Hva i h,,, tenkte jeg da jeg gikk i postkassen i dag, har jeg glemt å avbestille en bok igjen. Men det var ikke det. Jeg hadde nemlig glemt at jeg pratet med en dame fra Hobbyklubben i høstferien

DSCF1472

Dette var nemlig innholdet, en bok med votter og sokker, en oppskrift til garnet og perlene, en liten pose perler og Harmony Woods pinner og to nøster mirasol, og det fordi jeg sa meg villig til å være medlem et år til. Dette er ikke første gang jeg opplever, men jeg vet at jeg ikke får tilbudet om et år igjen (pleier ikke det), så da får jeg se om jeg melder meg ut igjen. Er jo litt kjekt å se hva som finnes av hobbybøker, selv om jeg sjelden kjøper noen…

Det som er synd er at pinnene har jeg fra før, og gleden dalte litt da, men håper jeg finner et sted å bytte de så jeg får en størrelse til i 15 cm strømpepinner

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 23. oktober 2008 by Janne in category "Garn", "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.