oktober 27 2008

Litt fra helga

Var på loppemarked igjen, og gjorde et kupp. Var ikke sikker på tilstanden, så derfor var jeg glad da noen priset den ned til 10 kroner. Fant ut at alle pinner var der, men at et feste var ødelagt og at det manglet noen tråder.
Gubben tok den med ned i hobbyrommet og ordnet festet og jeg knytte pinnene fast og voila:
DSCF1495

Men den har vært fikset hos forrige eier også, den ene pinnen er spjelket, og skulle gjerne hatt mannen til å ha gjort det like lekkert som hans reperasjon, men plaseringa av spjelken gjør at den er ikke veien for hespene. Den fungerer, og nå har jeg jo noe og sette hespene jeg lager på, når jeg skal nøste (har jo utstyr for å lage hesper fra før).

Eller måtte jeg bare ta bilde av det runde lyset jeg tente på lørdag, slik så det ut da jeg skulle blåse det ut, bare så vidt jeg fikk opp døra.
DSCF1481

Altså er lærdomen: ikke bruk lys som knapt går inn døra…


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 27. oktober 2008 by Janne in category "Garn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.