april 19 2008

Nå har jeg spunnet på min egen håndtein

DSCF0045

Nå har jeg fått taket på det, tror jeg. Garnet jeg lagde denne gangen ble mer jevnt, selv om jeg på slutten måtte skjerpe meg for at det ikke skulle bli for tynt. Skjønner nå problemet med at det er vanskelig å spinne tykt når man er erfaren. Jeg klarte å gå over på tykkere tråd igjen, hadde jeg fortsatt med den tynne hadde det jo ikke blitt så jevnt …  Passet på å få med den hjemmelagde håndteinen og. Mannen har borret hull i trehjulene, men ellers er det jeg som har lagd den. Mye gjenbruk, gammel blomsterspinne og to pc-spill for barn som ikke virker lenger. Liker den så godt at jeg ikke kommer til å kjøpe meg en.

Siden jeg tror vi skal holde på med plantefarging til høsten i barnehagen, skal jeg prøve å spinne noe av ufargede ulla jeg har kjøpt til toving. Men om det blir nå eller eventult når rokken kommer nordfra det vet jeg ikke. Apropos toving, ull som er lett filtet etter kosing mot et kinn er vanskelig å tynne…

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 19. april 2008 by Janne in category "Spinning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *