april 18 2008

Eksperiment strikkepinneetui vellykket!

Her kommer historien om hvordan det ble til.

Det var en gang ei dame som kjøpte pinnetui av meg på qxl, og sa at hun hadde satt det i bokhylla. Da begynte kverna å gå i hodet mitt, hvordan kunne strømpepinnene også komme seg i bokhyllla:-)
Ideen forma seg i hodet; jeg handlet dobbel cdmappe og kuttet stoff, nå var det bare å vente på kantbåndbretterne jeg hadde bestilt

Jeg ventet og ventet og påsken var over. Så innså jeg at bretterne aldri kom, og kjøpte nye, som kom i løpet av en uke. Og da var det jeg ble stående å klø meg hodet, alle disse delene, hva hadde jeg tenkt med dem? Jeg hadde jo ikke skrevet så mye ned, skulle jo starte snart…

Fant ut av det og så var det i gang
100_2446

Oppdaget raskt at kantbåndbretteren var et vidunder instrument.
Men jeg skjønte hvorfor jeg slet med lukkekanten, som oppførte seg rart på den runde jeg lagd, for det var mange vinkler på den kanten jeg fant i stoffet jeg hadde brukt til kantbånd.

100_2449

Takk og pris for gulvbelegg med rette streker, så jeg fikk rettet opp kanten. Det er forresten det eneste fornuftige med gulvbelegget, skadd og ser skittent ut nyvasket.

Etterhvert måtte jeg selvsagt slite med symaskina, etter å ha oppdaget en sprekk som ble limt, visste det seg å være en bagatelle som nåla, neste bilde er med mange dårlige sømmer, men jeg fikk testet at det var plass.
Bente Buranello

Og så mange pinner gikk det inni:
100_2448

Måtte rydde i rundpinnene mine, ellers hadde jeg ikke plukket de så usortert ut. Så var det å ringe og sjekke om de hadde flere cdmapper på Nille, det eneste stedet jeg fant slike. To igjen, OK, da syr jeg ferdig og lager et senere til meg selv i kattestoff.

Og så ble det seende slik ut, lommene er ikke sydd fast i mappa, for først må jeg være sikker på å få  handle ny.
førstemappe
16 lommer til rundpinner og 12 til strømpepinner, og til meg selv skal jeg se om jeg ikke klarer å få plassert Knitpickspinnene inni og…

Så fremt jeg får tak i flere mapper, kommer jeg til å selge denne for 200,-, kunne tenkt meg å selge den for mer, men den har et par doble sømmer, og et par hjørner jeg ikke er 100 % fornøyd med, så derfor setter jeg prisen der, eller til høystbydende?

Har fått tak i flere mapper og selger den i salgsbloggen min.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 18. april 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.