desember 3 2009

3. desember og bakedag

DSCF2693
Så da var det bra at gryteklutene ble ferdig på mandag og var ferdig vasket og tørr i dag:-).

DSCF2684
Og så var det kalenderen
I går fikk jeg to nøster føn og en dompapp. Og på et koselig kort fortalte Madevik at den kunne minne meg på fuglefrø, hvis jeg matet fuglene. Materen min var nettopp fylt, så den sjekket jeg ikke og tenkte at ja ok det er da stortsett bare kjøttmeis jeg forer. Men nå når jeg stod og så ut kjøkkenvinduet mens jeg bakte, var det både kjøttmeis og dompapp og en fugl til, som jeg ikke husket hva het.
DOMPAPP

I dag lå det lilla servietter. Og det syns jeg var kjekt, for den dagen jeg skulle handle servietter fant jeg ikke lilla inne på butikken jeg var, så jeg hadde bare røde og hvite fra før:-)
DSCF2686

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 3. desember 2009 by Kongroa in category "Garn", "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.