desember 1 2009

1.desember og advent

DSCF2679

Her ligger kalenderen min klar for åpning.

DSCF2680

Kjapt arbeid i går kveld resulterte i kalendre klar til i morges. Og ja, ungene har ikke bare en kalender hver, de har tre. De har brukt egne penger til å handle TO legokalendre hver. Og jeg slapp ikke unna pakkekalender nei…

DSCF2682

I går kom julegardinene på plass, sliter med å få tatt godt bilde av de fordi kjøkkenet er så smalt. Mulig at det er bedre bilde i fjor. Men hvor har jeg gjort av det røde hjertet mitt, tro som pleier å henge mellom gardinene.

DSCF2683

l år har jeg vært med på kalenderbytte og jeg har byttet kalender med Madevik Og i dag fikk jeg denne flotte katten som er kjøleskapmagnet. Hun har fått med seg at jeg har katteøredobber i tre. Og siden jeg faktisk samler sånn litt forsiktig på katter passer det fint med en sånn katt som ikke tar noe særlig plass:-D (samler forsiktig fordi jeg har lite plass til katter)

Har da også fått lagd litt i det siste. Disse små brikkene lurte mamma om jeg kunne lage til å sette under telysestakene hun skulle ha  på bordet i jula.

DSCF2677

Ellers har jeg strikket ferdig grytekluter som jeg rakk opp og har strikket på tynnere pinner. Men jeg fant ut at de ble penere etter en vask, så de blir ikke blogget før de er tørre igjen.

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. desember 2009 by Janne in category "Hekling

7 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.