september 3 2008

Utstyr til husmorferie

DSCF0981

Disse to ble henholdsvis ferdig på mandag og på tirsdag. Måtte lage ny mobiltelefonveske til å henge i beltet. Strikketøymappa har lommer til strømpepinner og rundpinner, slik at jeg kan ta med alt utstyr når jeg drar fra hotellrommet.
Innsida (og et av bildene er dårlig)
DSCF0983DSCF0985

I dag skulle jeg slappe av og ta livet med ro før jeg dro, men så oppdaget jeg noe jeg skulle fikset på lenge. Og da fikset jeg oppbevaringen til Optionalpinnene mine, ingen bilder i dag, men det kommer når jeg er ferdig med den som skal inn i neste strikkepinnemappe. Har lagd de to parallellt, men stoppet ved siste søm på den som ikke er min.
I morgen er det tidlig opp, få ungene avgårde og så til fysioterapeut, deretter går turen til Værnes regner jeg med, for jeg tror ikke jeg orker å dra hjem den korte tiden. Godt med en tur bort fra hus og husarbeid

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 3. september 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.