mars 22 2009

Tunika til meg selv

DSCF1923

Delvis egenkomponert tunika strikket i Lana Grossa Big wool. Den er inspirert av Little Black Dress. Fant ut at det gikk altfor mye garn i  mønsteret, som du ser på nederste del til at jeg kunne ha det over brystet også. Men nederste del ser ikke ut som originalen den heller. Denne tunikaen er strikket fra skuldrene og ned, og det var litt av poenget siden jeg skulle strikke den så lang som garnet rakk. Den ble lang nok, selv om jeg kunne tenkt å ha den lengre. Den har vært ferdigstrikket noen dager, men det tok litt tid før jeg festet trådene… Hadde den på meg i går, og fant ut at garnrestene skal jeg bruke til å lage et bånd under brystet, så innsvingen holder seg der. Både at den ikke sniker seg opp under variable sittestillinger og at den holder seg inntil

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 22. mars 2009 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.