september 12 2008

Tror jeg har fått en god ide.

DSCF1160

Har ikke likt tanken på å bruke maljehull, da er jo strikkinga med vaser og alt låst fast i hulet, og eneste måten å få det løst er å slite tråden. Satte karabinkroken, som ikke er av de minste, på strikketøymappa i går. Raggsokkgarn gikk greit, så nå prøver jeg babygarn og den kiler seg ikke eller rømmer ut av kroken den heller, så det ser ut til å fungere. Når jeg er ferdig tar jeg tråden ut og legger strikketøyet i mappa.

Men nå er jeg spent på om jeg får sydd litt de kommende dagene, eller om det blir tilbakelent strikking. Har vel før nevnt at jeg sliter med ryggen og er sykmeldt, og i dag la jeg gullegget, skled på nederste trinn i kjellertrappa. Traff med ryggen på trappetrinnet litt lenger opp en problemområdet. Hylte som en stukken gris, så jeg skremte nabogutten. For ikke nok med at det var vondt å falle, det gjorde vondt der jeg hadde vondt fra før. Så resten av dagen har jeg tatt det med ro, i håp om at ryggen ikke blir verre. Men tro hva fysioterapeuten sier på tirsdag over de lekre fargene som har kommet på ryggen:-)

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 12. september 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.