desember 25 2009

Topstykke og hobbyrelaterte gaver til meg:-)

garn

En pinnemåler, et nøste shunklies (tro om jeg stavet det rett nå..) og et nøste supersock var det som var hobbyrelatert blant innholdet i pakkene. Takk til Synnøve og ToneM (fikk mer også, men ikke så hobbyrelatert som ble pakket bort før jeg tok bildet.

Her kommer topstykket.
tunika
Fotografen rikket seg ikke fra sofaen og vinkling og farger kunne blitt bedre.. Vet ikke akkurat om jeg ser slankere ut i denne, men det driter jeg i, den er varm nå i kulden:-D
Den er strikket i Kampes flamgarn og jeg kunne faktisk klart meg med garnet jeg fikk i bursdagsgave uten å handle nytt, men da hadde den blitt kortere og jeg hadde ikke kunnet brukt tights under. Hadde jeg ikke hatt mer garn da jeg kom så langt, så tror jeg at jeg hadde vært fornøyd med lengden, for jeg hadde bare trengt å avslutte der siste økning er. Armene er ikke strikket helt etter mønsteret, har bare felt dem sammen nede, med halvparten av det som mønsteret tilsier, for jeg kler ikke korte armer som puffer og strammer…

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 25. desember 2009 by Janne in category "Garn", "Strikking

2 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.