mars 29 2009

Tatt på fersken

pusiskap

Jeg har skjennet på yngstemann et par ganger fordi han kaster pysjamsene på gulvet. Selv om jeg ikke kunne se noe grunn til det, han hadde samme når han la seg og når han stod opp. I går kveld hørte jeg derimot noen rare lyder fra soverommet hans, sammen med bjella på pus sitt halsbånd. Listet meg avgårde og dette synet møtte meg. Pus rydder kurven så han skal få plass!


My youngest has been blamed for throwhing his pyjamas on the floor, yesterday I found out that it was the cat who did it.!


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 29. mars 2009 by Janne in category "Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.