februar 1 2009

Sylvi, også kalt dånekåpe:-)

DSCF1813

Med hetta på:
DSCF1814

Fremsida:
DSCF1816
Mønsteret som er på engelsk er kjøpt her
Jeg har strikket min i Cortina og har måtte strukket/ blokket kåpa for å få noe som er nært den originale lengden. Har brukt 24 nøster, så den er nesten 1,2 kg tung.  Perlestrikkinga er penere utstrukket så  jeg kommer vel til å fortsette å blokke den etter hver vask. Men armene ble for lange og cuffen nederst er brettet opp pga av det. Velger jeg å la være å blokke vil jeg allikevel kunne få en passe jakke.
Det gikk utrolig fort å strikke, selv om det ser ut som et stort arbeid, fordi garnet er så tykt at det blir relativt få omganger og masker i forhold til hvor stort plagget er.

Hetta er ikke blokket og er derfor litt kort og drar opp kåpa litt, i etterkant har jeg skjønt at det var lurt å blokke før jeg sydde den sammen, altså før jeg strikket hetta.  For sømmen hadde ikke blitt strekkbar

Hvert eneste bilde som blir tatt for tida, minner meg om at jeg er på slankekur, at jeg nå skal bli lettere igjen…
Så nå gjenstår det bare å gå ned i vekt så jeg trives bedre i alle mine klær, inkludert denne…


Here is my Sylvi . I had to block it before stitching it together, so the hood is a bit to short right now. My arms is to long after blocking, but I folded the cuff and they became short enough. The nice thing about this, is if I don’t block after washing it, I have shorter jacket with arms still fitting me.

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. februar 2009 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.