oktober 15 2010

Strikket siste måned

Har lite tid og overskudd til å blogge for tiden, eller rettere sagt jeg prioriterer tiden jeg har til rådighet til å strikke i stedet. Så her er ei oppsummering av det som har blitt ferdig siden sist. Det vil si sjalet i plantefarget garn, glemte jeg å blogge sist.

sjal

Andrea shawl strikket i Arwetta. Av redsel for at det skulle bli for lite garn, strikket jeg middels størrelse, men sjalet ble for lite, så jeg skal strikke et nytt til meg selv når jeg har gjort ferdig noen andre ting.

lue

Lue til min sønn, startet i vår, men har ligget gjemt i sommer. Trengte da ikke lue på sommeren, så strikkepinnene kom ikke i drift igjen før jeg trengte den størrelsen til Andrea shaw l:-p

sjal

Clothilde strikket i Mini alpakka fra Sandnes. Garnet plantefarget jeg i vår, da bladene på bjørka var fersk. Og flere jeg snakker med mener at den kraftige gulfargen kommer av at jeg plukket blader så tidlig for å koke med en gang. Alpakkaen tok dessuten til seg fargen litt bedre enn vanlig ullgarn som var knyttet rundt hespa, men det ble nesten like skarpt på ullgarnet.

pulsvanter

Mysteripulsvarmere, Honey Quartet, strikket i Regia sokkegarn:-)

Og nå holder jeg på med mysterisokker, og der ligger det kanskje en ny del og venter på meg akkurat nå:-D

Stikkord: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 15. oktober 2010 by Janne in category "Strikking

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.