januar 27 2008

Strikkepinnemapper til rundpinner

100_2241100_2242100_2237

Prosjekt Ny Symaskin er i gang. Håper bare noen er interessert i disse, så jeg kan tjene noen kroner som går til symaskin. Lidlmaskina fungerer greit til dette bruket, men jeg savner oftere og oftere pyntesømmer, og muligheten til å flytte nåla til en av sidene.  Skal høre med folket inne på Hobbyboden før jeg legger ut pris her. Jeg trodde jeg skulle bli ferdig i løpet av denne uka med noen lommer i alle de 4 fargene jeg hadde klipt opp. Men så tok jeg på meg to ekstravakter (kanskje går de pengene til ny symaskin og), og i dag gikk jeg tom for tråd, og på søndag hjelper det ikke at jeg pleier å kjøpe tråd på lokalbutikken..

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 27. januar 2008 by Janne in category "Søm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.