juni 14 2013

Store plagg som tok lang tid å blogge..

Min rundfelte mariusgenser, strikket i Arwetta. Derfor kunne jeg ikke følge oppskrift helt, arwetta er nemlig tynnere enn garnet i oppskriftene. Og derfor bommet jeg litt, og måtte rekke opp mønsteret for å lage større armhull ved å strikke inn flere blå omganger før jeg begynte på mønsteret. Genseren er også forhøyet bak siden jeg fikk kvelningsfornemelser av den ekte rundfelte halsen. Ferdig 31. mars og brukt så mye at jeg trodde fantes bilde med meg inni 🙂

Jakken ble ferdig i fjor sommer, men det gikk ikke an å ta bilde av detaljene uten meg inni, derfor ble den først fotografert i helga. Den satt bedre fasongmessig i fjor…

Garnet ble kjøpt på Hillesvåg for to år siden, og mønsteret er en kombinasjon av to mønstre og kan vel derfor kalles delvis selvkomponert

Stikkord: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 14. juni 2013 by Janne in category "Strikking

7 COMMENTS :

 1. By buy an essay on

  Hi everyone, it’s my first visit at this site, and piece of
  writing is actually fruitful for me, keep up posting such content.

  Reply
 2. By arorHoiff on

  cheapest priligy uk Taken together, these results demonstrated that the endolysosomal calcium is involved in Ebola infection and is also possible involved in the Ebola endolysosome membrane fusion event

  Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.