juli 10 2008

Stoffhandel igjen, på Ikea igjen..

DSCF0620

Handlet mer hobbyrelaterte ting i Trondheim, men jeg orker ikke samle dem og ta bilde. men stoffene måtte jeg bare ta bilde av, da jeg hengte de til tørk. Så fargeglad:-) som klesvasken var.
Og her er to uvaskede fargeklatter, som skal brukes til for
DSCF0621

I tillegg handlet jeg et sort stoff som er i vaskemaskina, og et sort og hvitt som ikke var fargerik nok til at jeg dro det frem bak de andre stoffene som henger til tørk. Strikketøymapper her kommer jeg..

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 10. juli 2008 by Janne in category "Søm

3 COMMENTS :

  1. By gate io on

    Your article made me suddenly realize that I am writing a thesis on gate.io. After reading your article, I have a different way of thinking, thank you. However, I still have some doubts, can you help me? Thanks.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.