oktober 1 2008

Sokker til husfar

DSCF1425

Jeg er samboer med en kar som nesten året rundt går kun i ullsokker hjemme. Må innrømme at mange blir kjøpt, men strikker et og annet par også. Disse strikket i Mor AAse ragg var litt motløse å strikke på, da jeg var ferdig med forrige par kjøpte jeg garn, så det skulle bli nok til et til. Men gjett om jeg angret meg da jeg så hvor fort hull det ble. Så tanken på å legge så mye kjedelig arbeid i noe som varer så kort gav ingen piff til strikkelysten. Men slanker man garnlagret, så slanker man lagret:-)

Heretter kjøper jeg dyrere garn som holder lengre når jeg skal strikke til gubben, det er trossalt størrelse 43 vi snakker om, og da er det fint om de holder ei stund..

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 1. oktober 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *