oktober 2 2014

Sjal så langt i år

På tide å ta igjen noe av det jeg ikke har blogget så langt i år, bloggskifte, dårlig med vasking og travle tider har ført til at det har tatt lang tid før jeg kunne blogge disse. Flere er mest glattstrikk og er strikket under forelesninger og lesing fordi det hjelper meg å holde konsentrasjonen når jeg er trett. Og jeg har reist en del, så noe er jo også strikket på tog, flyplass og fly… (og jeg har ikke bare strikket sjal, så det kommer flere blogginnlegg i løpet av de neste dagene).

 

3S shawl

To sjal i samme garn Malabrigo Sock, men ikke med samme antall omganger mellom hullradene.

Mitt sjal:

sjal

Sjalet til den som siklet etter mitt…

sjal

 

Frangiflutti

Strikket i Zauberball

DSCF5854

 

I Heart Lace

Strikket i BCs babyalpakka

DSCF5873

Kosesjalet mitt

Kjøpte i juni i fjor et nøste som skulle bli sjal til meg. Og i april i år var det ferdig. Jeg har tilpasset mønsteret  Erato for å få  sjalet slik jeg vil ha det. Sjalet er strikket i Zen serentity silk som består av merino, kasjmir og silke, supperdeilig sjal med andre ord.

DSCF5874

22,5 Degrees

Dette er strikket i Zauberball og med disse to sjalene, så ble lageret zauberballfritt. Jeg prøver nemlig å begrense antall garnsorter til noen få favoritter. Men selvsagt faller jeg noen ganger for fargene i garnet, og slik kom akkurat dette nøstet i hus.

DSCF5851

Tiffany nr. 3

Strikket i Safir og Teksrena og med det var det meste av det regnebuefargede Teksrenagarnet oppbrukt. Har noe igjen, men det er ikke egnet til et nytt sjal. Liker mønsteret og kommer sikkert til å strikke flere i annet garn, hvis jeg trenger noe med masse rettstrikk igjen.

DSCF5975

Hogwarts Express

Strikket i Wollmeise, forøvrig et annet sjal jeg liker godt, og derfor har jeg ett til på pinnene. Dette er også et enkelt prosjekt som er lett å strikke under forelesninger, det vil si når jeg kommer til ugleborden så blir det rangert til følge-med-på-strikkinga-strikk

DSCF6027

 

Det tror jeg var alle. I morgen skal jeg ned i kjelleren og sjekke i overskuddslagret, altså i det jeg har ferdig. Har gitt bort noen sjal og sokker, så nå har jeg ikke lengre oversikt over hva jeg har som jeg kan gi bort/selge. Det eneste jeg vet er at gjennom bachelorstudiet har jeg strikket masse glattstrikk og rillestrikk og at det har det blitt noen sjal av!

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 2. oktober 2014 by Janne in category "Strikking

6 COMMENTS :

  1. By gate io borsası on

    I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.

    Reply
  2. By arorHoiff on

    cialis 5 mg 579 In October of 1999, Phillips Van Heusen and four other clothing manufacturers agreed to settle a class action suit because of their sweatshop conditions in the United States

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.