februar 15 2008

Rydding i garnhaugen

100_2292
Da har jeg ryddet i garnskapet. Ødela en av kassene jeg hadde det i før og måtte finne på noe, tenkte egentlig på å kjøpe skoskap, men fant ingen plass det var praktisk å sette det. Så da fant jeg ut at jeg kunne kjøpe flere små istedet for de to store kurvene jeg hadde. Nå er garnet sortert etter type og jeg har skrevet sortene på lappene og. Ser ut som lappen på diverse korga kanskje har havnet feil vei, men der er det ikke stort annet enn ukjent merke. Jeg veide sortene og det kan se ut som om jeg har bommet da jeg regnet ut garnmengdene, men jeg vil ikke kunne si vekta på ny mengde før jeg er ferdig med det jeg holder på med akkurat nå. Kurvene ser litt uryddig ut, men det var umulig å finne stablekurver akkurat nå, så jeg var fornøyd med det jeg fant…

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 15. februar 2008 by Janne in category "Strikking

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.