april 28 2008

Russesokker

DSCF0078_resize

Tok bilde av begge og har klart å slette det, men jeg er altså ferdig med begge sokkene i størrelse 7-9 år, har kanskje noen å gi dem til, hvis ikke havner de til salgs. Akkurat som mønsteret er … Også disse er strikket i Viking sportsragg, handlet garn og trodde jeg skulle bruke de til veske, men det ble for rosa for meg. Etter at jeg sluttet å elske rosa, liker jeg fargen ikke lenger. Liker å strikke med det, men ikke å bruke rosa selv.

Er ikke så produktiv med bloggingen for øyeblikket, når jeg har ledig tid driver jeg på med handlenett av gjenbruksmateriale, og ideen min ser ut til å bli lekker, men tok nok mer tid enn jeg regnet med. Krysser fingrene for at jeg blir ferdig mellom bollebaksten i morgen, slik at jeg får gjort litt annet og…

Stikkord:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 28. april 2008 by Janne in category "Strikking

2 COMMENTS :

  1. By Kayıt Ol on

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

    Reply
  2. By gate io on

    I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

    Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *