november 18 2008

Rokk kan brukes til så mangt

DSCF1567

Her har jeg tvinnet en tråd Cortina og en tråd Regia sokkegarn, fordi jeg skal strikke tøfler og ikke vil risikere å misse regiatråden på en maske. Jeg har nemlig sett hvor slitt den ene maska på gubbens tova sokker var, resten holder lenger og mye lenger en tøflene mine som er strikket på samme tid og nå er i søpla. Og det gir penere effekt når trådene er tvinna og. Jeg skulle bruke av garnlagret og da ble det nødt til å bli to farger:-)


Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 18. november 2008 by Janne in category "Spinning

1 COMMENTS :

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.